AutozonA

Savršen za gradske gužve

Automobili | 08:13

Peugeot 107

Veoma dopadljiv, moderan, mali automobil...


Da li vas nerviraju gradske gužve, problemi sa uskim prolazima i nadasve problemi u parkiranju? Poželite li da vozite okretan, dinamičan, moderan i atraktivan gradski automobil?
Peugeot 107 je veoma dopadljiv, moderan, mali automobil, osmišljen i oblikovan tako da sa lakoćom može savladati gusti gradski saobraćaj, uska parking mjesta i druge gradske izazove.
Kao nasljednik 106-ce i kao rezultat uspješne saradnje PSA grupacije i Toyote, Peugeot 107 se pojavio kao pravo osvježenje na sceni gradskih automobila. Privlačnog i prepoznatljivog dizajna, sa samo 3,43 metra, bez muke može da primi četiri odrasle osobe.
Iako mu je grad prioritet, zahvaljujući njegovom veoma sigurnom ponašanju na cesti, sa Peugeotom 107 bez bojazni se možete uputiti i na duži put. Upravljanje je upravo kakvo treba biti, lagano pri parkiranju, a precizno i dovoljno tvrdo pri većim brzinama.
Opremljen savremenim ekonomičnim motorima i sigurnosnim sistemima potrvrđenim sa 4 zvjezdice na kraš testovima, 107 je prepoznat kao štedljiv, siguran i udoban mali automobil.
Zbog svoje atraktivnosti ali i lakoće u parkiranju, može se reći da je savršen automobil za savremenu ženu.
Na tražištu BiH 107-cu možete naći u dvije verzije Simple i Urban, sa troja i petoro vrata  sa benzinskim 1.0 ( 68 KS) i dizel 1.4 (54 KS) motorima. BH Telecom