AutozonA

Automobili: VW Golf Variant Exclusive

Automobili | 08:29

Ilustracija

Na Salonu automobila u Frankfurtu tvrtka Volkswagen Individual GmbH ponudila je tržištu automobile s novom linijom pod imenom 'Volkswagen Exclusive', javljaju hrvatski mediji.


Za predstavljanje nove linije iskorišten je automobil Golf karavan i prigodno je dobio ime VW Golf Variant Exclusive. VW Golf Variant Exclusive izrađen je na osnovi VW Golfa karavana sa top paketom opreme Highline koji je dorađen kako bi se postigla ekskluzivnost kako to i poručuje ime nove linije. Ova ekskluzivna linija namijenjena je vozačima koji žele voziti svakodnevne automobile, ali ih žele individualizirati prema svojim željama, kako bi se razlikovali od drugih serijskih verzija.
  Unutrašnjost je dobila sportska sjedala presvučena dvobojnom finom kožom koja su grijana strujom. Sjedala se mogu dobiti u crveno-bijeloj ili smeđe-crnoj kombinaciji boja. VW Golf Variant Exclusive ima sportski ovjes sa 17 colskim kotačima i gumama dimenzije 225/45. Tu je i neizostavna automatska klima, stakleni šiber na krovu, CD radio, kožni upravljač… VW Golf Variant Exclusive pokreće ista paleta motora kao i serijski VW Golf Variant sa Highline paketom opreme – TSI benzinci od 122 do 160 KS, te dizelaš 1,6 TDI sa 105 KS i 2,0 TDI sa 140 KS.

Cijena za VW Golf Variant Exclusive u Njemačkoj kreće od 27.145 eura, što je za 2.670 eura veća cijena od jednako motorizirane serijske verzije sa Highline paketom opreme.  Fena