AutozonA

Alfa Romeo Brera ti

Automobili | 09:55

Talijanski proizvođač Alfa Romeo priprema svjetsku premijeru top modela 'Alfa Brera ti' na Salonu automobila u Parizu koji se održava od 4. do 18. oktobra ove godine.


'Alfa Brera ti' dobila je čvršći sportski ovjes i znatno veće kočnice te u crvenu boju obojena Monoblock kočiona kliješta marke Brembo. Kotači su od 19 cola, a sam dizajn naplatka inspiriran je od automobila Alfa 8C Competizione. 

'Alfa Brera ti' će za pogon koristiti za sada samo dva motora. To je 2.2-litreni JTS četverocilindrični benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem benzina najveće snage 185 KS. Puno potentnija je verzija pokretana 3.2 JTS V6 24V benzinskim motorom s direktnim ubrizgavanjem benzina koja razvija više nego solidnih 260 KS. 
 
 Unutrašnjost 'Brere ti' presvučena je u finu mekanu kožu, a tu su i školjkasta sjedala te sportski detalj - 'ti' logotip. Dijelovi konzole izvedeni su iz aluminija, kao i aluminijske pedale, a i upravljač je presvučen kožom, sve u sportskom 'ti' stilu. Za sada cijena 'Alfe Brere ti' nije poznata, ali iz Alfe poručuju da će s obzirom na konkurenciju biti izuzetno povoljna. Fena